Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak itibarının ve makamının artacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hak yolunu tutacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda dua okumak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık dua okumak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar başında dua okumak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okumak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bir sıkıntıya girmeye, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulur.

Rüyada mezarlara dua okumak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işinde en iyisi olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments