Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık başında ağlamak

Rüyada mezarlık başında ağlamak

Rüyada mezarlık başında ağlamak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, deşarj olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, işlerinin gerileyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada mezarın başında ağlamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, masrafların altında kalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Rüyada bir mezar başında ağlamak elindekileri kaybedeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kalp kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında ağlamak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta başında ağlamak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada ölü başında ağlamak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments