Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir başında ağlamak

Rüyada kabir başında ağlamak

Rüyada kabir başında ağlamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sağlığın bozulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada kabir başında ağlamak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada kabir başında ağlamak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabir başında dua etmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, gelişim içine girileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında kuruan okumak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına alamet eder.

Rüyada kabir başında oturmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında dua okumak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun başında ağlamak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada türbe başında ağlamak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, stresinin çoğalacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments