Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında ağladığını görmek

Rüyada mezar başında ağladığını görmek

Rüyada mezar başında ağladığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, bekarlar için evlenmeye, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında ağladığını gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada mezar başında ağlamak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak mutluluk ve başarı getireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, umduklarını bulamayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir mezar başında ağlamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında ağlamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tabutun başında ağlamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada ölü başında ağlamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments