Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında ağlamak

Rüyada mezar başında ağlamak

Rüyada mezar başında ağlamak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar başında ağlamak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada mezar başında ağlamak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına inanılır.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak geçim derdi çekeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, işlerin canlanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın başında ağlamak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tek başına ağlamak işlerinde atılıma geçeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir başında ağlamak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments