Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe başında ağlamak

Rüyada türbe başında ağlamak

Rüyada türbe başında ağlamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada türbe başında ağlamak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada türbe başında ağlamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada türbede ağlamak görmediği yerlere gideceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında ağlamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada ölü başında ağlamak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments