Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir lokma ekmek görmek

Rüyada bir lokma ekmek görmek

Rüyada bir lokma ekmek görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada bir lokma ekmek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada bir lokma ekmek görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek lokması görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına yorulur.

Rüyada bir lokma ekmek yemek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, umutlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma vermek parasının üstüne para ekleyeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına inanılır.

Rüyada lokma tatlısı görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada lokma görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments