Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir lokma ekmek yemek

Rüyada bir lokma ekmek yemek

Rüyada bir lokma ekmek yemek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kirli işlere bulaşacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir lokma ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada bir lokma ekmek yemek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulur.

Rüyada bir lokma ekmek görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, saygınlığına leke sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek lokması görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada türbede lokma yemek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük lokma yemek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından lokmayı çıkarmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada lokma döktüğünü görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments