Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek lokması görmek

Rüyada ekmek lokması görmek

Rüyada ekmek lokması görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek lokması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Rüyada bir lokma ekmek görmek en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bir lokma ekmek yemek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekmek lokması görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma yapmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada lokma döküldüğünü görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş lokma görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada lokma dökmek diplomalı kimse olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağızda lokma görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments