Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak sağlık sorunlarının son bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ağzından lokmayı çıkarmak hayırlı bazı adımlar atacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Rüyada ağzında lokma görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek lokması görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir lokma ekmek görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma dağıtmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada lokma yediğini görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments