Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma tatlısı görmek

Rüyada lokma tatlısı görmek

Rüyada lokma tatlısı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada lokma tatlısı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada tatlı lokma yemek darp edileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada lokma tatlı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet eder.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak alkış alacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada lokma görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Rüyada ağzında lokma görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokma yapmak yardımının olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments