Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma görmek

Rüyada lokma görmek

Rüyada lokma görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokma gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokma döküldüğünü görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada lokma döktüğünü görmek kazancın arttırılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada lokma tatlı görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Rüyada ağızda lokma görmek başarılarını ispat edeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Rüyada lokma tatlısı görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments