Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işlerinin kapanacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada tatlı lokma yemek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokma tatlı görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada lokma vermek zor durumlara düşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada büyük lokma yemek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma yaptığını görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntü duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments