Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kuyuya düşmek

Rüyada bir kuyuya düşmek

Rüyada bir kuyuya düşmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kara kuyuya düşmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kuyuya düşmek dikkat çekeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada susuz kuyuya düşmek çok iyi paralar kazanılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içine düşmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, istediği arabaya bineceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada derin kuyuya düşmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments