Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kuyuya düşmek

Rüyada kara kuyuya düşmek

Rüyada kara kuyuya düşmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına tabir olunur.

Rüyada kara kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kara kuyuya düşmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada kara kuyu görmek işlerinde başarılı olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamur kuyusuna düşmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu kuyuya düşmek hızlanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek çıkmaza düşeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments