Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kuşla konuşmak

Rüyada bir kuşla konuşmak

Rüyada bir kuşla konuşmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Rüyada bir kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşlarla konuşmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuşla konuşmak bir bebek sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuşla konuşmak işlerini toparlayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuşla konuşmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kuşla konuşmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kuşlar görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments