Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, ticari faaliyetlerinin artacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve balık görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, can derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments