Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşlarla konuşmak

Rüyada kuşlarla konuşmak

Rüyada kuşlarla konuşmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bilgilerle donanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada kuşlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yolunun açık olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kuşla konuşmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sorunların artacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuşla konuşmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada bir kuşla konuşmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuşla konuşmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada kuşlarla konuşmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments