Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşla konuşmak

Rüyada kuşla konuşmak

Rüyada kuşla konuşmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kendisine ev alacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Rüyada kuşla konuşmak çok üzüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kuşla konuşmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kuşla konuşmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuşla konuşmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, rahat edileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Rüyada kuşlarla konuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşlar gibi uçmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments