Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşuyla konuşmak

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, dargınların barışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek hayallerinin peşinden gideceğine, hastalıklarının düzeleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işarettir.

Rüyada evde serçe kuşu görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu avlamak emeklerinin heba olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments