Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuşla konuşmak

Rüyada siyah kuşla konuşmak

Rüyada siyah kuşla konuşmak güçten ve takatten düşeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, para pul sahibi olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada siyah kuşla konuşmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kuşlarla konuşmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kuşla konuşmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuşla konuşmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işlerin düzgün gideceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuşla konuşmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, aileden ayrı kalınacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek önünü göremez olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments