Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kuşlar görmek

Rüyada bir sürü kuşlar görmek

Rüyada bir sürü kuşlar görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işarettir.

Rüyada bir sürü kuşlar gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada sürü kuşlar görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek işlerin çok iyiye gideceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sığırcık kuşu sürüsü görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kuşlar görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kuşu öpmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kuşlar görmek dertlerinin sonunun geleceğine, yeni kararlar alınacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments