Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir koli kitap görmek

Rüyada bir koli kitap görmek

Rüyada bir koli kitap görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada bir koli kitap gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir koli kitap görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koli görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koli yapmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işinin başından ayrılmayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada koli almak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hükmünün geçmeyeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Rüyada erzak kolisi görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulur.

Rüyada bir koli yumurta görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada koli halinde yumurta görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments