Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kolisi görmek

Rüyada yumurta kolisi görmek

Rüyada yumurta kolisi görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işinde terfi edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada yumurta kolisi gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Rüyada koliyle yumurta görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bir koli yumurta görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolilerle yumurta görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koli içinde yumurta görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Rüyada koli yumurta görmek hakkını savunamayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, patron olunacağına işaret eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada koli halinde yumurta görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments