Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli görmek

Rüyada koli görmek

Rüyada koli görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, eskileri yâd edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koli gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada koli görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada koli göndermek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, beğenilen işlere imza atacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koli bandı görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işaret eder.

Rüyada bir koli yumurta kırmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara kolisi görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada evde koli görmek toplumda yükseleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolilerle yumurta görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments