Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle göz göze gelmek

Rüyada erkekle göz göze gelmek

Rüyada erkekle göz göze gelmek paraya ve mala kavuşacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek endişeli durumların son bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments