Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın seni öptüğünü görmek

Rüyada bir kızın seni öptüğünü görmek

Rüyada bir kızın seni öptüğünü görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Rüyada bir kızın seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada bir kızın seni öptüğünü görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalettir.

Rüyada seni seviyorum mesajı almak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulur.

Rüyada birinin seni istediğini görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin seni bıraktığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments