Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, toplumda yükseleceğine, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments