Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada köpeğin seni sevdiğini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, gelirinin azalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, giderileceğine işarettir.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevdiğini görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments