Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın evine gitmek

Rüyada bir kızın evine gitmek

Rüyada bir kızın evine gitmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın evine gitmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işarettir.

Rüyada kızının evine gitmek merdiven atlayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın evine gitmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kıza görücü gitmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın peşinden gitmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments