Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının evine gitmek

Rüyada kızının evine gitmek

Rüyada kızının evine gitmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada kızının evine gitmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, hayırlı haberler alınacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın evine gitmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının evine gitmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kıza bakmaya gitmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işarettir.

Rüyada kızın peşinden gitmek sonunda maddi zarara gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kızın askere gitmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, başarı ve zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments