Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bazı kayıplar olabileceğine işarettir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tuttuğu balığı görmek nasibin bollaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments