Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı kurtarmak

Rüyada bir kızı kurtarmak

Rüyada bir kızı kurtarmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işarettir.

Rüyada bir kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızını kurtarmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalettir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı kurtarmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada bir kızı kurtarmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments