Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı kurtarmak

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak kaybettiği şeyi bulmasına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kızı kurtarmak sorunlarından kurtulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, iyilik görüleceğine delalettir.

Rüyada kızını kurtarmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, istediği başarıyı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak çekilen hasretin biteceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı kurtarmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments