Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı kurtarmak

Rüyada kızı kurtarmak

Rüyada kızı kurtarmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ferahlık veren sözler duymaya, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada küçük kızı kurtarmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, huzurunu yerine getireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kurtarmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı kurtarmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, maddi durumun düzeleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı kurtarmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kedi kurtarmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments