Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı kovalamak

Rüyada bir kızı kovalamak

Rüyada bir kızı kovalamak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, işbirliği içinde olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı kovalamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada bir kızı kovalamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada fare kovaladığını görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlak kovalamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulur.

Rüyada at kovaladığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada taşla kovalamak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments