Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kovaladığını görmek

Rüyada at kovaladığını görmek

Rüyada at kovaladığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerdeki karın artacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, dertlerin ve sorunların artacağına inanılır.

Rüyada at kovaladığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz atın kovaladığını görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada at kovaladığını görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada atın kovaladığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kazancın katbekat artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada atı kovalamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada at kovalamak sıkıntılarından kurtulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, evi yoksa ev alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at kovalamak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arısı kovalamak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments