Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlak kovalamak

Rüyada oğlak kovalamak

Rüyada oğlak kovalamak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet eder.

Rüyada oğlak kovalamak gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada oğlak kovalamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlak satın almak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi oğlak görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, düşmanların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu ve oğlak görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, maddi sorunlarının artacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlak kaybetmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz oğlak oynarken görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlak sevdiğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş oğlak görmek içine kapanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments