Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun kovaladığını görmek

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, anne babaya müjde verileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun kovaladığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kovalamak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada tavukların kovaladığını görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, rahatın yerine geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kovalamak zenginliğinin, konforunun artacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dana kovaladığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada akrebin kovaladığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kedi kovalamak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek kovalamak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments