Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dertlerin başlayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek çok başarılı olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kızı çirkin görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı çirkin görmek onu dinleyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, o işten ekmek yiyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments