Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı çirkin görmek

Rüyada kızı çirkin görmek

Rüyada kızı çirkin görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı çirkin gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek ruh sağlığının bozulacağına, özlemelerin son bulacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı çirkin görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, şansının da döneceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kızı çirkin görmek kafasına göre birini bulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çirkin kızla evlenmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok çirkin bebek görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments