Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin kızla evlenmek

Rüyada çirkin kızla evlenmek

Rüyada çirkin kızla evlenmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada çirkin kızla evlenmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek engel tanımayan biri olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek sevindirici olaylar yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada çirkin adamla evlenmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek içinin huzurla dolacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments