Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, zayıflayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı çirkin görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir kızı çirkin görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, zorluklarının kalmayacağına, büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek rızkının genişleyeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments