Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza dokunmak

Rüyada bir kıza dokunmak

Rüyada bir kıza dokunmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir kıza dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada kıza dokunmak verilen sözlerin tutulamayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada bir kıza dokunmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada erkeklik organına dokunmak komşularla ters düşüleceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek işlerin günden güne artacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe dokunmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada ölüye dokunmak onları gücendireceğine, huzurunun yerine geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek eline dokunmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerini tutturacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments