Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye dokunmak

Rüyada ölüye dokunmak

Rüyada ölüye dokunmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, hile ile mal elde etmeye, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye dokunmak gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine dokunmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü fare ye dokunmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye dokunmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada köpek balığına dokunmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak işten yana kısmetinin kapanacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadına dokunmak böylece hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments