Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada sıkıntı yaşamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sıkıntılı görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada bir başkasını sıkıntılı görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, önemli kişi haline geleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasını sıkıntılı görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek saygınlığının da artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments