Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sıkıntılı görmek

Rüyada birini sıkıntılı görmek

Rüyada birini sıkıntılı görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına inanılır.

Rüyada birini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına inanılır.

Rüyada maddi sıkıntı çektiğini görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini sıkıntılı görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkıntı yaşamak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birini sıkıntılı görmek bir ömür olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek büyük zorluklar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sıkıntılı görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments