Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını sıkıntılı görmek

Rüyada bir başkasını sıkıntılı görmek

Rüyada bir başkasını sıkıntılı görmek işlerinin istediği gibi olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada bir başkasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada para sıkıntısı çekmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını sıkıntılı görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada eşini sıkıntılı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kara kara düşünür olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini sıkıntılı görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments