Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntı yaşamak

Rüyada sıkıntı yaşamak

Rüyada sıkıntı yaşamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada sıkıntı yaşamak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada sıkıntı yaşamak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işsizin iş bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada sıkıntıya düşmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada yakınını sıkıntılı görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments