Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi özlemek

Rüyada bir kişiyi özlemek

Rüyada bir kişiyi özlemek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi özlemek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi özlemek rahatsızlık vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Rüyada özlediği kişiyi görmek sevilen birinin geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerin toparlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada özlediğin kişileri görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek fakirlik yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin birini görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, başarılarının tadına varacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments